15 juni 2018
18:00

Eskilstuna Södra FF P-05

Referat: Kvicksunds SK P05 - Eskilstuna Södra FF P-05

Sommarlovet och sommaruppehållet var nära, vi åkte ut till Kvicksund säkert med ett ben på ledighet, välförtjänt ledighet! Men ändå. Vi kom liksom aldrig upp i nivå mer än stundtals, vi lirar bra fotboll och spelar och rullar ut KSK som är lite passiva stundtals under första halvlek. Men är väldigt uddlösa samtidigt . KSK åt upp oss sakta men säkert under största delen av matchen. Vi fick aldrig något bra tryck . Vi hänger med huvudet så fort vi släpper in 1-0. Vi ville helt enkelt inte riktgt lika mycket idag kändes det som. Det var en fysisk och tuff men juste match. KSK är hetare sett över hela matchen, segern är rättvis, om en lite för enkel kan vi känna. Vi visste det skulle krävas att gå in o verkligen visa vägen och ta i. Men det höll i kanske en halvlek. Och det räcker och räckte inte. Det är 75 min hårt jobb som gäller, och det var våra motståndare mycket bättre på idag. Så det var bara att lyfta på hatten. Tacka för god match, alla föräldrar som hejar fram och skjutsat. Och såklart killarna med, som ändå kämpat på bra. Bara att vila upp sig o komma igen!!